Velkommen til Knapmann & Rosendal

Vi er en lokalkendt ejendomsmægler med mange års erfaring. Her lægges vægt på et godt lokalkendskab - derfor bor vi også selv i området. Lokalkendskabet er en vigtig forudsætning, for at kunne fastsætte den helt rigtige pris på boligen.
Knapmann & Rosendal har mere end 30 års erfaring med alle former for boligsalg. Derfor er vi det naturlige valg, når du efterspørger en seriøs og grundig ejendomsmægler på Syd- og Vestsjælland.
Vi kender branchen og markedet til bunds og har naturlig respekt for vores kunder. Vi arbejder altid 100% på at løse opgaverne til vores kunders fulde tilfredshed.
Køb og salg af bolig er en stor beslutning, som kræver store overvejelser. Det er derfor vigtigt at føle sig i trygge hænder. Med vores lokalkendskab gør vi vores ypperste for at levere et højt kvalitets- og serviceniveau, ligesom vi lægger stor vægt på at rådgive ud fra den enkelte kundes ønsker og behov.
Kig forbi vores butikker i Næstved og Karrebæksminde til en uforpligtende samtale.
Ringstedgade 100, 4700 Næstved
Enø Kystvej 55, 4736 Karrebæksminde
Bedste hilsner
Rikke Knapmann & Johnny Rosendal

Medarbejdere

Rikke Knapmann

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Johnny Rosendal Sørensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Jannie Johansen

Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

Anders Ager Markussen

Ejendomsmægler MDE

Vi lever op til vores ansvar.

Etik:
Hos Knapmann & Rosendal er vi medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening og underlagt et fælles, etisk regelsæt der sikre dig en god og ordentlig behandling.
Læs mere om DE's etiske regelsæt her.
Forsikring:
Knapmann & Rosendal har tegnet ansvarsforsikring igennem HDI Global Specialty, filial af HDI Global Specialty, SE (CVR nummer 41268638), Langebrogade 3F, 1411 København K, tlf.nr. 33369595, email: claim-dk@hdi-specialty.com eller www.hdi.global/dk
Lovgivning:
Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen
Hvis du vil klage:
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk. og/eller til Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. 72 40 56 00, www.dnfe.dk
Samarbejdsaftaler:
Dansk Boligforsikring
Rabat eller provision:
Dansk Boligforsikring
Strømlinet
SEAS-NVE