Edderfuglevej 3, Næs Strand, 4760 Vordingborg

Pænt, velholdt og yderst charmerende Jeppesen-sommerhus med en fantastisk beliggenhed i naturskønt område ved Næs Strand og Avnø Fjord.

Huset er hyggeligt, klassisk, velbygget og med kun få minutters gang til vandet. Samtlige 67 kvadratmeter er udnyttet, uden nogen form for spildplads og med øje for både funktionalitet og en lys og venlig atmosfære. Hvad angår den gode indretning, bør særligt bemærkes vinkelbyggeriets åbenlyse fordele. I denne ejendom har man valgt, at lave køkken/alrum-afdeling i den ene vinkel og stue og værelse i den anden. Dette fungerer super godt. Vinklen bevirker endvidere, at der skabes læ og mulighed for både sol og skygge på det store terrasseområde, som er anlagt op til og delvist rundt om huset.

Sommerhuset ligger på en stor grund med god randbeplantning, enkelte bede og græsplæne, for enden af en lukket vej i et roligt og ugenert område, som er kendt for, at være ideelt for naturoplevelser, ro og afslapning. Der er opført to udhuse på grunden.

Ejendommen opvarmes primært ved brug af varmepumpe og brændeovn, men med supplement af elvarme. Desuden er der monteret solceller, som laver strømmen til dels ventilation om sommeren og dels varme i vintermånederne. Ejendommen kan herved anvendes hele året - også når sneen falder og vinden hyler udenfor.

Hvis man som ejer ikke ønsker, at benytte huset selv hele tiden, er det bestemt velegnet til udlejning.

En helt igennem præsentabel og hyggelig ejendom med en skøn beliggenhed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.