Vibsevej 68I, Vesterhave, 4736 Karrebæksminde

Sommerhuset er beliggende i det dejlige og hyggelige kvarter Højboparken på Vesterhave i Karrebæksminde.

Hele kvarteret består af mindre sommerhuse opført på grunde, der er uddelt på anpartsbeviser. Dette medvirker til en helt speciel stemning og et særligt fællesskab, som man straks fornemmer, når man besøger eller opholder sig på denne ejendom og i området generelt. Man skal være godt kendt her, for at finde alle de små grusveje, hvor det er nemmest at færdes på gåben eller på cykel.

Grundstykket støder op til et grønt område og sælger har valgt, at lægge havefliser på det meste af grunden. Med en småstensbelagt indkørsel, er der derfor ingen problemer med, at skulle vedligeholde grunden, for havearbejde eller græsslåning er ikke nødvendigt. Her kan man i stedet bruge tiden på, at slappe af på terrassen.

Ejendommen er beliggende med kort afstand til dejlig badestrand og ligeledes i nærheden af både iskiosker, bager samt øvrige indkøbsmuligheder og restauranter. Sommerhusets indretning fremgår af den vedlagte plantegning, men særligt bør bemærkes, at boligen er indrettet med ret store rum, når man tager det samlede kvadratmeterantal i betragtning. Udover selve ejendommen, er der på grunden ligeledes et ikke-registreret redskabsskur til opbevaring af cykler, surfboard, havemøbler mv.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.