Mikkelhøj 74, Karrebæk, 4736 Karrebæksminde

Spændende villa i et plan med mange muligheder og med en eftertragtet beliggenhed.

Villaen er oprindelig fra 1974, men er opdateret og frisket og fremstår som et meget nyere hus - dette underbygges af både køkkenvalg, et veludstyret badeværelse samt indretningen, der falder i tidens smag.

Foruden den oprindelige indretning til beboelse, er der desuden indrettet et disponibelt rum i forbindelse med boligen og ligeledes er der både isoleret garage og værksted. Således er villaen med langt flere muligheder, end det umiddelbart vil fremgå af de oprindelige BBR bolig m2.

Villaens øvrige indretning fremgår af plantegningen, men særligt bør bemærkes det fantastiske køkken-/alrum i forbindelse med pejsestuen. Disse rum ligger helt perfekt i forhold til den smukke udsigt over Karrebæk Fjord. Herudover vil det tilstødende terrassemiljø invitere til udendørs ophold, så snart vind og vejr tillader dette.

Selve grunde er på hele 1408 m2 og beliggende for enden af en blind stikvej. Her er den smukkeste udsigt og stemning, både fra grund og ejendom.

Området mellem Karrebæk og Karrebæksminde er et eftertragtet naturskønt område, hvor det skønne og særlige fiskerleje og det hyggelige nærmiljø er i højsædet. Samtidig er her både skole, indkøbsmuligheder og hyppig offentlig transport til Næstved.

En ejendom og en beliggenhed, der skal opleves ved selvsyn.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.