Stølsgårdsvej 15, Enø, 4736 Karrebæksminde

Et pænt og harmonisk sommerhus på egen grund i et dejligt og roligt område.

Med sine sortmalede facader og hvide vinduer og døre, fremstår sommerhuset som et nyere hus. Ejendommen opvarmes med varmepumpe og supplement af brændeovn.

Grunden er anlagt med en nem og overskuelig have, hvor en stor og nyere terrasse, der omkranser sommerhuset, giver rig mulighed for, at nyde det udendørs liv på de rigtig varme sommerdage.

Sommerhuset er moderniseret og frisket op indendørs gennem de sidste år, således at både køkken og badeværelse fremstår i nyere og pæn stand. Køkken-alrummet er desuden med nyere klinkegulv og nyere hårde hvidevarer. I sommerhuset er der endvidere valgt en gennemgående og ensartet stilart.

Indretningen fremgår af plantegningen, men særligt bør bemærkes det skønne køkken-alrum med brændeovn, som er husets hjerte og et hyggeligt og rart samlingssted.

Fra køkken-alrummet er der udgang til en dejlig overdækket terrasse og herfra videre adgang til en stor terrasse.

Ejendommen er beliggende på Enø i Karrebæksminde - ikke langt fra hverken fjord og naturskønt område ved klinten, eller fra den kendte, gode badestrand og det herlige pulserende ferieliv ved indsejlingen og kanalen. Der er via grundejerforeningen mulighed for, at leje en bådeplads ved fjorden.

I området er der både indkøbsmuligheder med helårsåbning, dejlige restauranter, sommermarkeder og mulighed for, at købe frisk fisk hos de lokale fiskehandlere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.