Larsesvej 76G, 4736 Karrebæksminde

Dette sommerhus er beliggende på en af de absolut største grunde med udsigt til vandet, i det meget populære kvarter Højboparken, Karrebæksminde

Sommerhuset er med sit samlede udtryk og den spændende indretning, et oplagt valg til den målbevidste køber, der vil have noget ud over det sædvanlige.

Sommerhuset er med sin beboelse på 68 m2 i grundplan og med en helt fantastisk udnyttet loftetage, blandt de absolut største i hele bebyggelsen.
Derudover er der på grunden et godkendt anneks, hvoraf de 13 m2 er godkendt til beboelse.
Sommerhuset er opført i bedste materialer og med et godt håndværk. Sommerhuset er færdiggjort i 2014.

Det hele er opført på en 548 m2 stor anpartsgrund, der oprindelig var delt i 2 enkeltstående mindre grunde af de sædvanlige størrelser for området.

Sommerhuset er med den godt tænkte placering på grunden og med det imponerende og det flot anlagte fliseareal en super flot helhed.
Særligt bør man også bemærke den samlede højde på sommerhuset, der understøttes af de flotte glaspartier i begge gavle. Det ville formodentlig være umulig at få en byggetilladelse til i dag.

Ejendommen er beliggende i det skønne Karrebæksminde, med det herlige fritidsliv. Her fra ejendommen klares både badeturen, den friskfangede fisk ved kanalen og brødet, der skal hentes hos bageren, med en lille gåtur eller et smut på cyklen.

Et sommerhus der skal opleves.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.