Bækkene 208, 4736 Karrebæksminde

Tæt på den dejlige badestrand på Enø, Karrebæksminde, udbydes nu dette 89 m2 store sommerhus til salg.

Sommerhuset er beliggende på en helt ugenert 770m2 stor grund. Direkte ud til en mindre og beskyttet kornmark mod syd og med et grønt område mod vest som naboer. Med 5 min gang gennem det gamle hyggelige sommerhusområde har man direkte adgang til Smålandshavet og stranden.

Ejendommen fremtræder harmonisk og stilfuld. Det smukke vinkelbyggede træhus fremstår indvendigt lyst og indbydende. Dette forstærkes af det skønne terrassemiljø hvortil der er direkte adgang fra stue og køkken/alrum. Her på terrassen kan roen og naturen nydes i fulde drag.

I den store sydvendte have er der endvidere et nyopført 15 m2 drivhus/atrium hvor solnedgangen kan nydes, mens duggen falder og dagen går på held.

Endvidere er der på grunden opført et stort redskabsskur og et halvtag til cykler eller en lille båd.

Ejendommens størrelse og beliggenhed er oplagt for den køber, der ønsker hele pakken med både ro og fred og alligevel tæt på det pulserende liv ved Græshoppebroen, restauranterne og lystbådehavnen. Alt i gå afstand.

Ejendom er endvidere oplagt til udlejning og vil kunne indbringe en pæn årlig indtægt i de perioder, hvor man ikke selv ønsker at benytte sommerhuset.

Sommerhuset skal opleves.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.