Dette er en sjælden udbudt ejendom; en sand lille perle, der skal opleves.

NB: Da ejendom og grund er ved at blive sammenlagt, vil der ske justeringer i ejendomsvuderingen, ligesom køber må påberegne en stigning i ejendomsværdiskatten fremover. Ejendomsværdien på grunden alene er lige nu kr. 331.600. Grunden overtages pr. d. 1/1-2021." />
Lungsbæk 11, Enø, 4736 Karrebæksminde

Helårsanvendeligt fritidshus beliggende på egen grund - kun 70 meter fra vandkanten. Med sin unikke beliggenhed, er denne ejendom noget af det tætteste man kan komme på Enøs fantastiske badestrand, uden at få nysgerrige blikke direkte ind i haven, fra de mange badende gæster.
Grundet placeringen på vejen, har ejendommen en af de absolut bedste udsigter af de ejendomme, som er beliggende i 2. række.

Fritidshuset er placeret midt på grunden. Foran huset er både have og en IPE træterrasse fra efteråret 2020. Bagved er en helt ugeneret baghave, der kan betragtes som en fin lille oase med en skøn overdækket terrasse. Her er man i fred og ro, samtidig med at der er læ fra den friske vind fra havet.

Indretningen fremgår af plantegningen, men særligt bør bemærkes det store køkken/alrum og stuen, hvorfra den charme og stemning, som fritidshuset besidder i høj grad opleves.

Udover selve ejendommen, forefindes ligeledes et isoleret udhus med en vaskemaskine.

Badeturen klares med få skridt fra huset og ønsker man, at indtage et måltid mad, købe en friskfanget fisk til frokosten eller hente frisk brød hos bageren ved kanalen, er det blot "henne om hjørnet". Ligeledes er der en bådebro ved fjorden, kun få hundrede meter fra ejendommen.

Dette er en sjælden udbudt ejendom; en sand lille perle, der skal opleves.

NB: Da ejendom og grund er ved at blive sammenlagt, vil der ske justeringer i ejendomsvuderingen, ligesom køber må påberegne en stigning i ejendomsværdiskatten fremover. Ejendomsværdien på grunden alene er lige nu kr. 331.600. Grunden overtages pr. d. 1/1-2021.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.