Ibsvej 9, 4750 Lundby

En rigtig god villa med en flot udsigt over landskabet, beliggende på stille villavej i Lundby.

Denne ejendom er opført i gode og solide materialer, og er løbende blevet fint vedligeholdt med b.la. nyt tag, udskiftning af døre/vinduer og opfugning af murværket. Senest er der lavet varmeinstallation. Huset har dog stadig gæstetoilet og badeværelse af ældre dato.

Huset indretning er også god og kan anvendes for de fleste med den nuværende indretning og rumfordeling. Foruden indretningen, som fremgår af plantegningen, er der en tør og meget anvendelig kælder, der har indgang fra både haven og beboelsen. Her er endvidere husets varmeinstallation placeret.
Ved husets indretning bør man endvidere bemærke den store stue med direkte udgang til en højt beliggende terrasse, med den skønneste udsigt over naboer og landskabet.

Selve grunden er pænt anlagt og er samtidig nem at vedligeholde. Husets placering på grunden giver en lille pæn forhave ud mod vejen og mod syd og vest er der opholds muligheder på både terrassen og i haven.
Her er der endvidere opført både fritstående garage/udhus/redskabsskur og et drivhus.

Ejendommen er beliggende få hundrede meter fra skolen, ikke meget længere fra lægehuset, apoteket og Lundby Station.
Ejendommen er derfor velegnet for børnefamilien, der vil have en rigtig god familiebolig, men også det modne par, der vil have lidt plads og sætte sit eget præg på en god og velbeliggende bolig.

Snyd ikke jer selv for et kig på denne ejendom og nyd samtidig udsigten.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.