Wondasvej 80F, Vesterhave, 4736 Karrebæksminde

Dette fritidshus fremstår med sin indretning og de valgte materialer som noget ud over det sædvanlige.

Fritidshuset er beliggende på en af de eftertragtede anpartsgrunde i Højboparken, Karrebæksminde med den billige årlige udgift.
Grunden er endvidere op til et grønt område og helt afskærmet fra nysgerrige blikke med et nyopført hegn, der samtidig giver et helt fantastisk gårdhavemiljø.
Det bør opleves sammen med de øvrige bygninger, der indeholder brugbare og gode disponible rum.

Fritidshuset er løbende blevet moderniseret og opfrisket og står derfor som et super godt bud på en ejendom, man ønsker at bruge en stor del af året.

Det særlige og overraskelsen bør opleves ved indgangen af selve beboelsen, der med den indbyggede udestue og den store frihøjde med loft op til kip giver en god og særlig rumfølelse med et skønt lysindfald.
Fritidshuset indretning fremgår af plantegningen, men man bør bemærke det store opholdsareal med køkken/alrum foruden stuen.
Der er endvidere en trappe op til et loftsareal. Herfra er der endog kig til vandet.

Fra Køkken/alrum er der desuden udgang til det skønne terrasseareal, hvor fritiden kan nydes uden de store overvejelser om istandsættelse eller havearbejde, da udearealet er belagt med terrassebrædder eller fliser.

Her fra ejendommen klares en badetur, afhentning af morgenbrød hos bageren eller en friskfangede frisk ved kanalen og Græshoppebroen, med en lille gåtur eller et smut på cyklen.

Et fritidshus der skal opleves.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.