Cypresvænget 139, Enø, 4736 Karrebæksminde

Eksklusivt fritidshus beliggende i det populære kvarter omkring Cypresvænget på Enø, Karrebæksminde.

Fritidshuset er opført i gode og stilfulde materialer, hvor der lagt vægt på detaljer og luksus. Huset har en gennemgående og gennemført stil.
Ejendommens stand gør, at køber ikke behøver at påregne store og bekostelige renoveringer og derfor er der tale om en ejendom, der er lige til at flytte ind i.

Boligens indretning fremgår af plantegningen, men særligt bør bemærkes de 2 gode værelser og den store stue og spiseafdeling hvor du har et skønt kig ud til haven og det store grønne og friholdte område.
Derudover er der et vildmarksbad og en sauna, hvor man kan nyde livet til fulde.
Ovenlys vinduerne bringer et skønt naturligt lysindfald ind i køkkenet og stuen, hvilket gør ejendommen er meget indbydende at komme ind i.
Ejendommens størrelse gør stedet meget velegnet til sammenkomster for familie eller hyggeligt samvær med vennerne inde såvel som ude.

Alt dette er kun en gåtur eller en lille cykeltur fra Enøs kendte badestrand og restauranterne og resten af det pulserende miljø omkring kanalen og Græshoppebroen.
Her kan man nyde de mange aktiviteter, som Karrebæksminde har at byde på og flere indkøbsmuligheder, der har åbent hele året rundt.

Tæt på ejendommen går der en bus hver halve time til Næstved hele året rundt, hvis man har lyst til en tur i et storcenter, biografen eller andet på en regnvejrsdag.

Dette er et godt bud på et fritidshus med en rigtig høj kvalitet. I bør ikke snyde jer selv for at opleve dette fritidshus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.