Klintegårdsvej 1, Enø, 4736 Karrebæksminde

Et pænt og vedligeholdt fritidshus på egen grund i et dejligt og roligt kvarter. Beliggende i første række til vandet.

Fritidshuset er med sin gode placering et super godt bud på en sommerbolig på Enø, Karrebæksminde, hvor naturen, livet ved stranden og det pulserende liv ved Kanalen kommer i spil. Beliggenheden er ud til Enø Klinten og ud til et grønt område.
Da ejendommens stue, køkken & terrasserne vender mod syd og vest, giver det et fantastisk lys ind i boligen og udsigt til nogle skønne solnedgange.

Selve ejendommen fremstår pænt og i god stand i mørkt malet puds med hvide døre og vinduer. Indretningen fremgår af plantegningen, men man bør bemærke den relative store stue, der sammen med det dejlige køkken giver en god og rummelig fornemmelse. Derudover er der 3 gode værelser og et skønt udeareal med nogle gode terrasser.

I dette fritidshus er der en rigtig dejlig stemning og her kan roen nydes i fulde drag inde såvel som ude. I stuen er der en brændeovn, som kan være med til at skabe noget hygge og varme på de køligere dage. Fra haven er der en fantastisk udsigt, som man kan sidde og nyde i lang tid imens man kan mærke hvordan roen sænker sig over en.

Foto og beskrivelse i ord kan ikke til fulde dække oplevelsen af denne ejendom. Den helt enestående fornemmelse, det er at stå ved denne ejendom, skal opleves ved selvsyn.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.