Enø Kystvej 67, Enø, 4736 Karrebæksminde

Med lystbådhavnen og grønne arealer som nabo, er du med denne beliggenhed sikret ro og afslapning. Samtidig er der kun få minutters gang til det pulserende liv ved kanalen og det specielle fiskermiljø, caféer, restauranter, indkøbsmuligher og Sydsjællands bedste badestrand. Alt i alt er beliggenheden helt i top.

Lejligheden er totalrenoveret i 2019, hvor der ikke er sparet på noget i forbindelse med materialevalget. Rationel vinduer og døre, vedligeholdelsesfrit komposit beklædning, massive Dinesen Douglas gulve, HTH Højglans køkken, Simens hvidevarer og en altan i galvaniseret smedejern og zink.

Lejlighedens indretning fremgår af plantegningen, men man bør bemærke det gode opholdsareal i stueplan med direkte udgang til en god og ugernet terrasse og de store værelser på 1. salen med den skønne altan og det helt fantastiske view ud over fjorden og ferielandet.

Boligen overtages fuldt møbleret inkl. eksklusive Hästens senge.

Det bør også noteres, at den tilhørende ejerforening varetager al udvendig vedligeholdelse inkl. vinduespolering og tilbyder gode parkeringsforhold samt fællesarealer.

Bemærk at;

- Lejligheden er udlejet i perioder for den resterende del af 2021 og at lejeindtægten vil tilfalde den til altid værende ejer af boligen. Dancenter har udarbejdet udlejningsplan med tilhørende budget (forventet årlig lejeindtægt er kr. 87.000, hvoraf 41.800 er skattefrit) såfremt man er interesseret i fortsat at udleje / erhverve boligen med henblik på investering.

- Det er muligt at erhverve boligen som hotellejlighed.

Kontakt os hvis du har spørgsmål til denne spændende ferielejlighed!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.