Bækkene 232, Enø, 4736 Karrebæksminde

Tæt på den dejlige badestrand på Enø, Karrebæksminde udbydes nu dette skønne fritidshus.

Ejendommen fremtræder harmonisk og indbydende med god og veldisponeret placering på grunden.
Såvel ude som inde ses det klart, at sommerhuset er pænt og vedligeholdt. Ejendommen er desuden istandsat inden for de sidste år.

Indretningen fremgår af plantegningen, men særligt bør bemærkes det store køkken/alrum, som er sommerhusets hjerte, godt suppleret af en god og anvendelig udestue. Her kan familien samles til hyggelige stunder.
I det gode vejr vil man ofte trække udenfor på den store nyanlagte sydvendte træterrasse. Havearealet er pænt og nyanlagt og samtidig med blik for en nem vedligeholdelse.

Foruden selve sommerhuset er der en nyere opført bygning med disponible rum. Her har sælger også fået lavet rum for et lille værksted.

En ideel ejendom for den køber, der ønsker ro og fred, vil anvende huset en stor del af året og samtidig være tæt på det pulserende liv ved kanalen i Karrebæksminde.

Her er man kun en kort gåtur fra restauranter, iskiosker, fiskehandlere og resten af den specielle feriestemning omkring lystbådehavnen.
Går man den anden vej, er der ikke langt til hverken grønne arealer i sommerhusområderne eller til de naturskønne områder langs Karrebæk Fjord.
Ønsker man at tage på shopping eller i biografen, ligger Næstved kun 12 minutters bilkørsel fra Karrebæksminde. Der går ligeledes bus til Næstved bl.a., hver halve time hele året rundt.

Kom og kig forbi - sommerhusets stemningen skal mærkes på egen krop.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.