Klintegårdsvej 39, Enø, 4736 Karrebæksminde

På Klintegårdsvej 39 udbydes nu dette skønne fritidshus, som har den helt rigtige sommerhusfølelse og en beliggenhed i et rigtig hyggeligt område.

På Klintegårdsvej 39 får I et hus fra 1969, der emmer af sjæl og charme, hvilket er til at mærke fra første skridt I tager ind i huset. Husets generelle indretning er træ-i-træ, hvilket bidrager til den hyggelige stemning - kun forøget af husets loft til kip, der bidrager til den rummelige fornemmelse.

Sommerhuset indeholder bl.a. to fine værelser med godt lysindfald og sovepladser til fire. I forlængelse af værelserne er det store badeværelse placeret med brus og vaskemaskine. Huset rummer derudover en stor stue med masser af plads til hele familien samt udgang til den store terrasse.

Udearealet er absolut fantastisk med to terrasser, som er henholdsvis øst- og vestvendt. Den ene er delvist overdækket, så I selv på de regnfulde dage kan I nyde morgenkaffen i skønne omgivelser. Den store have er veltilplantet og baghaven er fuldstændig ugenert og giver jer rig mulighed for at nyde ferierne i det gode vejr.

I Karrebæksminde er der gode indkøbsmuligheder, restauranter, caféer, bager, slagter, fiskehandlere, tøjbutikker med mere. Ligeledes afholdes der mange gode arrangementer sommeren igennem, såsom Skt. Hans aften, live koncerter, sportsstævner, fiskernes kutterræs, loppemarked hver lørdag samt udstillinger på det gamle Fiskerimuseum. Disse arrangementer blot nogle af de mange goder, der er ved denne beliggenhed.

Ejendommen er beliggende kun 650 meter fra havet og kun en fem minutters cykeltur fra Enø by. Som prikken over i'et, ligger Næstved Golfklub kun 7 kilometer væk; en lækker 18-hullers golfbane lige ned til Fjorden.

Et hyggeligt sommerhus i et absolut fantastisk nærområde med muligheder for både børn og voksne.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.