Kvarteret er eftertragtet og naturskønt med Karrebæk Fjord, fiskerlejet og det hyggelige miljø i højsædet.

Alt i alt en rigtig fin ejendom, hvor det gode liv kan leves - inde som ude.

Et hus og en beliggenhed, der skal opleves ved selvsyn!" />
Mikkelhøj 2, Karrebæk, 4736 Karrebæksminde

Velkommen til Mikkelhøj 2 i Karrebæksminde, hvor du har muligheden for at bo i en skøn villa tæt på vandet og det skønne miljø i Karrebæksminde.

Ejendommen er oprindeligt opført i en sydlandsk stil. Materialevalget byder bl.a. på fuldmurede indvendige vægge, vandskurede facader samt lyse og venlige farver både ude og inde. Dette giver en imødekommende og rigtig skøn atmosfære.
Indretningen fremgår af plantegningen, men særligt bør bemærkes den gode lyse stue, hvorfra der er et lille kig til fjorden. Her er god plads til at samle hele familien til hyggelige stunder.
Herudover rummer villaen et flot nyt køkken med masser af arbejdsplads. Ejendommen indeholder ydermere 4 gode værelser, en udestue, et bryggers med særdeles god skabsplads, et stort badeværelse samt et gæstetoilet.
Alt er moderniseret og opdateret således at ejendommen fremstår som en nyere ejendom.

Grunden er en hjørnegrund, hvilket betyder at der kun er nabo til den ene side. På grunden er en god syd-vest-vendt terrasse med god plads til at nyde det gode vejr og ligeledes med god læ for vinden.
Med en beliggenhed som denne, er man tæt på fjorden og kun en kort gåtur fra den popurlære badestranden og det hyggelige miljø ved Græshoppebroen.
Derudover ligger både indkøb og offentligt transport i gåafstand fra ejendommen ligesom den populære Lille Næstved Skoles "Karrebæk afdeling" kan nåes på gåben via et trafiksikkert stisystem.

Kvarteret er eftertragtet og naturskønt med Karrebæk Fjord, fiskerlejet og det hyggelige miljø i højsædet.

Alt i alt en rigtig fin ejendom, hvor det gode liv kan leves - inde som ude.

Et hus og en beliggenhed, der skal opleves ved selvsyn!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.