Blåbærsvinget 17, Fensmark, 4684 Holmegaard

Kvalitetsvilla fra 2017 med god planløsning med 4 store værelser og stort køkkenalrum i centrum af boligen.

Ejendommen er opført i 1-plan på 856 m2 grund med dobbelt integreret carport med udhus med gulvvarme. Nem anlagt have med 2 fliseterrasser hvor den ene er overdækket. Genvex anlæg med klimastyring og centralstøvsuger.
Boligen indeholder: Stort kombineret entré/bryggers med skabsvæg og skydelåger til vaskesøjle og teknik, dejligt stort lyst køkken/alrum med elementer fra Svanekøkken (hvidevarer fra ASKO) og loft til kip med ovenlysvinduer samt udgang til terrassen. Kontor/værelse. Fra køkken/alrum franskedøre til lys opholdsstue med loft til kip og et godt lysindfald samt dobbeltdøre til terrassen. Selvstændig børneafdeling med 2 værelser og eget badeværelse med bruseniche. I modsatte ende forældreafdeling med soveværelse med walk-in closet og adgang til eget lækkert badeværelse med bruseniche og ligeledes adgang til kontor/værelset. Der er trægulve i alle værelser og stuen samt Italienske kvalitets klinker i køkken, entré og badeværelser.
Opvarmningen foregår med fjernvarme/gulvvarme i alle rum og boligen har et rigtig godt indeklima med god ventilation/genvex.Begge toiletter er med dush og varmefunktion.
Ejendommen er beliggende med kort afstand til skole, SFO, bus, indkøb og sportshal samt skov og Mose. Ca. 5 km til Næstved bymidte og stationen. Næstved Storcenter ligger blot med en afstand på 3 km.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.