Fagotvej 17, 4700 Næstved

I Det Musiske Kvarter i Holsted tilbyder Fagotvej jer en tryg og familievenlig base på sin lukkede strækning omgivet af gode stisystemer. Med andre ord kunne I næsten ikke vælge et bedre sted at slå jer ned som familie, hvis I drømmer om en nem og bekvem hverdag, hvor alt bare spiller. Grænsende til et grønt fællesområde har denne attraktive etplansvilla fået en skøn placering på Fagotvej nr. 17. Der er tale om et gennemført, lækkert og nyere hus fra 2003, som er skabt af det anerkendte full service arkitekt- og byggefirma Lind & Risør. Dermed er der lagt vægt på at forme et hjem, der efterlever alle krav hos den moderne børnefamilie. Det vil sige: store, gode værelser og mange af dem! Det er en kvalitet, som først og fremmest kendetegner planløsningen for denne dejlige bolig. Her får I desuden en adskilt børne- og forældreafdeling, hvoraf sidstnævnte er en rigtig lækker afdeling med tilhørende walk-in-room og eget badeværelse, som giver frit valg mellem bruseren og badekarret. Den separate børneafdeling består af tre gode værelser og et brusebadeværelse samt adgang til boligens vaskebryggers. Dertil findes yderligere et værelse i forbindelse med entréen, som står med en fuld skabsvæg; et ideelt gæsteværelse eller kontor.

I centrum af boligen folder et stort, åbent opholdsrum sig ud i form af både køkken-alrum og opholdsstue - begge med udgang til den sydvestvendte træterrasse med udepejs. Der er masser af lys i begge rum, særligt inde i stuen kan udsigten mod den stemningsfulde terrasse nydes gennem den fine vindueskarnap. Alt i alt venter jer 176 fantastiske boligkvadratmeter, som i dén grad er et besøg værd!

Ejendommen ligger i det familievenlige og hyggelige Holsted, der ligger bare 3,5 kilometer nord for Næstved. Her i det veletablerede villakvarter venter en tryg hverdag med lukkede stisystemer og rolige veje uden meget trafik. Nabogrunden udgør et fælles grønt område med legeplads, og bagved ligger Vridsløse Hundeskov, hvor familiens firbenede ven kan luftes - det bliver ikke meget nemmere.

Susåskolen ligger 500 meter fra hoveddøren, og der er ligeledes kort til sportshal og Næstved Storcenter, der udgør Sydsjællands største shoppingcenter med mere end 65 specialbutikker. Derudover ligger den prestigefyldte skole og gymnasium, Herlufsholm, kun 2,7 kilometer væk, og der er derfor også mulighed for at have børnene gående der.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.