Kyse Markvej 42, Kyse, 4700 Næstved

Meget velholdt landejendom med 2,7 ha jord, med pæn anlagt grund og have, hvor ny ejer også vil have mulighed for heste-/dyrehold.

Med kun ca. 10 min´s kørsel fra Næstved centrum kan I blive ejere af tre længer, som rummer alt fra et renoveret stuehus til en god ladebygning, maskinhus, garage og hønsehus. Den venstreside af ejendommen fra vejen er beplantet med mange forskelle sorter af træer (sælger kunne være interesseret i en forpagtning/leje i en periode på 1-2 år) På højreside er der plantet frugttræer og solcelleanlæg. Foran ejendommen kunne det være oplagt til ridebane.

Fra gårdspladsen er der en helt lukket terrasse med indgang til boligen som indh.: Entré med trappe til 1.salen og åbent til køkkenet, værelse. Spisestue/køkkenalrum med brændeovn, opholdsstue med 2 udgang til haven. Fra køkkenalrum stort bryggers med grovkøkken og mange skabe, gæstebadeværelse med bruseniche, soveværelse, værelse med skabe. Gildesal/alrum med køkken og udgang til terrassen. 1.salen indh.: Stort repos/alrum med altan, vinkelværelse/stue med adgang til badeværelse med brusebad. Værelse med skabe. Førstesalen kan indrettes som forældreafdeling eller teenagerafdeling. God udsigt over egen grund fra ejendommen. En spændende ejendom med mange muligheder, enten med dyr, beplantning eller liberalt erhverv.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.