Tranevænget 16, 4160 Herlufmagle

Her får du en bolig med god plads til den store familie - og samtidig mulighed for at sætte dit eget præg. 254 kvm. bolig med 32 kvm. garage m/grovkøkken.
Beliggende på lukket vej i børnevenligt kvarter 1 km til skole. I Herlufmagle er der bl.a. indkøbsmuligheder i NETTO, børnehave, mange foreninger og klubber i forbindelse med Herlufmagle hallen. Derudover motionscenter, friluftsbad og boldbaner. Alt indenfor kort afstand og adgang via stisystem.

Ejendommen fra 1977 opført i mocca-farvede sten med matchende tegltag. Nyere vinduer med energiglas på hele sydsiden, solcelleanlæg fra 2013 samt nyt gasfyr fra 2016.

Boligen indh.: Forældre afdeling med fordelingsgang til badeværelse, stort soveværelse med walk-in closet og stort værelse med adgang til lukket gårdhave med udekøkken. Entré med trappe til 1. sal, stort køkkenalrum med skydedør til terrassen og bryggers. Børneafdeling med 3 værelser samt badeværelse. Der er udgang til haven fra alle sydvendte værelser. 1. salen har 2 store stuer og balkon lukket i glas, hvilket giver gode muligheder for den store/aktive familie.

Med ejendommens 254 kvm. er der mange muligheder for at indrettet sig efter jeres behov.

Spændende ugeneret have ud til åbne marker med mange hyggekroge og stor sydvendt terrasse, som kan overdækkes med el-markiser, som bruges til solafskærmning til gavn for et perfekt indeklima hele sommeren.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.