HER " />
Gravlundsvænge 2, 4700 Næstved

Turen går til Næstved, hvor denne skønne etplansvilla står klar til at byde en ny familie velkommen i et trygt og roligt villakvarter tæt på centrum. Hvis I drømmer om masser af plads og komplet indflytningsklare omgivelser, så må Gravlundsvænge 2 være sagen - velkommen til.

Med et samlet grundareal på 830 kvadratmeter er der rig mulighed for at ungerne kan løbe barfodede og ubekymrede rundt i den lukkede have mellem alle frugttræerne. Imens skaber den private, sydvendte terrasse, der er delvist overdækket, de perfekte rammer for grillmiddage med vennerne og solrige eftermiddagstimer i familiehyggens tegn.

Lad os tage et kig på selve huset, der siden opførelsen i 1968 har nydt godt af løbende renovering, hvorfor hele herligheden fremstår meget velholdt og indbydende. Renoveringsarbejdet inkluderer et nyrenoveret tag og efterisoleret loft fra 2019, samt nyt centralvarmeanlæg.

Hjemmets indvendige rammer åbner op for et stort stuemiljø med brændeovn fra 2008, der står som skræddersyet til det obligatoriske sofaarrangement og tv-hjørne. Køkkenet er udstyret med gulvvarme, lyst materialevalg, opvaskemaskine og spiseplads. Der er med andre ord skruet godt op for indretningsmulighederne i hjemmets store leverum, hvor stue og køkken-alrum hver især indbyder til afslapning under lunende tæpper eller lange snakke rundt om spisebordet.

Det praktiske bryggers indeholder vaskemaskine og tørretumbler, og endelig praler hjemmets to badeværelser af både brus og gulvvarme. Der er dog ingen tvivl om, hvad kronen på værket er her på Gravlundsvænge 2 - med hele fem potentielle soveværelser til rådighed er der nemlig ingen begrænsninger for jeres indretningsmuligheder. Den pladskrævende familie kan for eksempel nyde godt af et forældresoveværelse og en kontorplads i husets østlige afdeling, mens den vestlige afdeling åbner op for en oplagt børneafdeling med tre værelser og indbyggede skabe. Endelig får I en stor og tør kælder på 60 kvadratmeter oven i hatten, der blandt andet kan fungere som et perfekt teenagemiljø på grund af etagens egen indgang.

Det bliver ikke meget mere attraktivt for børnefamilien at flytte til dette villakvarter i Næstved. Etplansvillaen på Gravlundsvænge er nemlig placeret på en rolig og lukket stikvej tæt på masser af cykelstier, der fører jer trygt rundt til byens mange tilbud. I får omkring fem minutter på cykel til en af Næstveds bedste skoler, mens det bugner med daginstitutioner og indkøbsmuligheder. Selvom I kan nyde godt af en ti minutters cykeltur til byens butiksbugnende centrum og charmerende, brostensbelagte gader, skal I bestemt ikke være bange for at gå ned på grønne åndehuller - I befinder jer nemlig også tæt på et skønt skovområde.

Se boligens visuelle tilstandsrapport HER

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.