Sterkelsvej 20, 4700 Næstved

Villaen har en super central beliggenhed med kort til bl.a. station, Næstved bykerne og trukket tilbage for enden af mindre stikvej. Huset er pæn velholdt og i 2005 bl.a. fået nye vinduer, døre, lofter og paneler.

Boligens kvadratmeter er fordelt på: Entré med fordelingsgang, 3 gode værelser, gæstetoilet med gulvvarme, soveværelse med udgang til eget badeværelse der er ca. 8 år gammlet, bryggers med gulvvarme og udgang til ugenert gårdhave med muret grill, fyrrum, køkken med spiseplads, dejlig stor vinkelstue med udgang til overdækket terrasse, der fik lagt nyt tag på i 2020. Fra stuen er der endvidere adgang til lukket terrasse med hegn fra 2019.

Boligen opvarmes af økonomisk fjernvarme fyr fra 2019.

Stor garage/ værksted med lift. Endvidere stor carport.

Haven er nemt anlagt med græs og bede.

Bagerst i haven er godt udhus lavet i træ, som sagtens kan benyttes til små sammenkomster, eller til praktisk opbevaring. Mulighederne er mange.

Stor flisebelagt indkørsel.

Efter udarbejdelsen af tilstandsrapporten har sælgerne bl.a. udbedret bemærkningen om skorstensinddækningen, revnedannelserne, fugen under bryggersdøren og fugerne i brusenichen på badeværelset. Desuden er gulve blevet slebet i juni 2021.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.