Spurvevej 120, 4171 Glumsø

Vi kan nu byde velkommen indenfor på Spurvevej 120! Særdeles unik 1-plansvilla fra 2001 med ekstra god plads til familien, fredelig beliggenhed på lukket vej i attraktivt boligområde med fællesområde med gynger. Tæt på alle hverdagens fornødenheder bl.a. i gåafstand til Fakta, børnehave, dagsinstitutioner, skole og naturen ved Speedwaybanen og Vesterskoven. I cykelafstand ligger bl.a. brugsen, special- forretninger og Glumsø station med forbindelse direkte til København og Næstved.

Glumsø er et aktivt lokalområde med årlige arrangementer og rigt idrætsliv. Byen ligger lige i smørhullet mellem Ringsted, Næstved og Sorø, som betyder der er nemme tilkørselsforhold. Gode muligheder for offentlig transport, der er fx kun 50 min. i tog til Hovedbanegården. Desuden er byen omkranset og indhyllet af en dejlig natur. Tæt på Tystrup-Bavelse skov, -søerne og den fantastiske Suså.

Villaen, der fremtræder dejlig lys og med en god planløsning, indeholder: Møblérbar entré og gang. Gæstebadeværelse. 3 gode store værelser med skabe. Stort åbent køkken/alrum med godt lysindfald fra stort vinduesparti, udgang til sydvestvendt, delvist overdækket træterrasse og dobbeltdør til den store stue. Fra stuen er der en fantastisk udsigt fra stort vinduesparti ud over haven, desuden også med udgang til den sydvendte have. Soveværelse med skabsvæg og adgang til eget badeværelse. Praktisk bryggers med vaskemaskine, tørretumbler, håndvask og udgang til carporten. Udover huset er der en carport med loftsrum og redskabsrum med 2 indgange.

Gennemgående tema for ejendommen er lyst, åbent og med store rum. Huset er opført i 2001 og er et O.C. jubilæumshus med ekstra store værelser. Gulvvarme via naturgasfyr fra 2015. Desuden solcelleanlæg fra 2012.!

Den ugenerte have er omkranset af bøgehæk og nemt anlagt med stor græsplæne, urtehave, enkelte bede og træer, som giver et væld af farvestrålende blomster og planter det meste af året. Haven rummer også nogle dejlige hyggekroge, og på terrassen ved urtehaven kan kaffen med fordel nydes i morgensolen. Senere på dagen rammer solen den sydvestvendte delvist overdækkede terrasse, hvor eftermiddags- og aftentimerne kan drages fuldt nytte af.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.