Tagensvej 14, 4700 Næstved

Vi har nu chancen for at byde jer velkommen på denne imponerende murermestervilla fra 1916 med hele 238 bolig og 79 kvm kælder og for enden af blind vej.

Husets ydre fremstår unikt i forhold til murermesterstilen, der var en fremtræden byggestil da ejendommen blev opført for over hundrede år siden, med gule facader og tilhørende hvide rammer om vinduerne. Mansardtaget i røde tegl skiller sig ud fra stilens typiske udtryk. En ejendom med gode muligheder for at sætte sit eget præg.

Når du går ind af hoveddøren kommer du ind i entréen med den store trappe til alle husets 4 etager. Stueetagen rummer et gæstetoilet, 2 stuer en-suite og et Herfølge spisekøkken i massivt træ. I 1986 blev der lavet en stor tilbygning på ca. 50 kvm, som i dag rummer en dejlig stue med brændeovn og tre udgange til hhv. have, morgenterrasse og den delvist overdækkede terrasse. Førstesalen udgør en soveafdeling med 2 store soveværelser og et værelse med bagtrappe til køkkenet - på samme etage er badeværelse placeret. Videre op på andensalen har nuværende ejer indrettet 4 gode værelser og et stort rum. Det har været brugt som et opholdsrum for børnene. Før nuværende ejers tid har der været indrettet en lejlighed oppe på andensal - derfor har man i dag stadig en håndvask i fællesrummet. Nede i kælderen er der god plads, bl.a. et depotrum, et fyrrum med udgang til haven, praktisk vaskerum, værkstedsrum og musikrum.

De store vinduer gør lysindfaldet til et markant og gennemgående karaktertræk for hele ejendommen.

Huset ligger for enden af den blinde vej helt centralt i Næstved, hvilket sikrer en rolig base tæt på alle hverdagens fornødenheder. Den populære privatskole - Vor Frue Skole - er bag ved adressen, og fritidsaktiviteter samt indkøb er kun en gåtur væk. For pendleren er stationen med tog- og busforbindelser få minutters gang fra ejendommen.

Ejendommens planløsning gør den også ideel til fx bofællesskab - og kan rumme flere familier eller lejligheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.