Åsøvej 20, 4171 Glumsø

Vi kan nu byde velkommen på landvillaen, Åsøvej 20 i Glumsø! Som med sin helt unikke beliggenhed for enden af grusvejen har en masse potentiale til at danne rammerne om børnefamilien, kollektivet eller til dig der gerne vil have langt til naboerne, men stadig være i gåafstand til fx skole eller indkøb.

Når du træder ind på gårdspladsen, mærker du, hvordan roen breder sig ud gennem kroppen. Den vilde del af haven tiltrækker dyrelivet, og det er ikke et sjældent syn, at der kigger nogle forbi. Det veletablerede pilerenseanlæg er også til glæde både for insekter, dyr og pengepungen.

Ejendommen er fra 1877, og er løbende istandsat gennem årene. Men der mangler stadig, at blive lavet lidt både indvendigt og udvendigt, så I har fortsat mulighed for at sætte jeres eget præg på ejendommen. Sælgerne har bl.a. energioptimeret med solceller, luft-til-vand varmepumpe og masseovn, hvorfor også energimærket er super flot: A2010! Beboelsen rummer bl.a. åben planløsning med køkken, stue og alrum, flot badeværelse med dobbelt vask og bruseniche og 3 værelser på 1. salen.

De store udhusbygninger har en masse potentiale, hvad enten det er til liberalt erhverv, kreativitet, værksted, gildesal eller noget helt femte. I dag er de indrettet til blandt andet gildesal, 3 store udhusrum og værksted. De trænger dog udvendigt til en renovering. Den sidste udhusbygning er en gammel staldbygning til nedrivning. Men hvis du har mod på, at få jord under neglene, er det blot fantasien der sætter grænserne.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.