Rønhave Parkvej 14, 4736 Karrebæksminde

Velkommen til denne moderne villa på Rønhave Parkvej 14 i Karrebæksminde. Ejendommen er opført i 1974 og totalrenoveret indvendigt i perioden 2019-2022 med bl.a. klima- og Radonsikring.
Ejendommen er for den bevidste køber, der værdsætter kvalitet.
Boligen indeholder: Overdækket indgangsparti med adgang til fyrrum, entré med fordelingsgang til 2 badeværelser, 2 værelser og et soveværelse med walk-in-closet. Videre fra entréen ledes du ind i et stort åbent køkken- alrum/stue. Køkkenet er fra Svane med granit bordplader og en stor kogeø med egetræsbordplade, der udgør husets hjerte. Fra stuen er der havkig til Vesterhave. Mulighed for at genetablere et ekstra værelse.
I stuen er der tre dobbeltdøre med adgang til haven og til en kæmpe terrasse, der er i hele husets længde. Terrassen er belagt med lækre italienske keramiske fliser, samt træ.
Boligen har et velindrettet bryggers med grovkøkken. Alle rum er meget lyse og luftige, der er klare linjer, som en rød tråd gennem hele boligen. Du kan flytte direkte ind.
Udvendigt findes en skøn og nem have, et værksted med overdækning. Stor bred indkørsel med plads til 4 biler. Boligen ligger tæt på charmerende Enø med et hyggeligt havnemiljø, restauranter og butikker. Sommeren igennem afholdes lokale arrangementer fx Skt. Hans aften, live koncerter og loppemarked hver lørdag. Herudover findes der en vinterbadeklub med sauna, flere lystbådehavne, fiskerimuseet samt daginstitution, skole og sportsklubber indenfor 10 minutter på cykel. På blot et kvarter i bil rammer I centrum af Næstved.
Drømmer I om at bo i et rummeligt, moderne og lyst hjem med havkig fra stuen, så er denne 164 kvadratmeter nyistandsatte villa lige noget for jer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.