Næstvedvej 109, 4760 Vordingborg

Smuk mulighedsrig ejendom ved Vordingborg

Velkommen til Ellevang, en herskabelig ejendom med plads til den store familie, den erhvervsdrivende, eller evt. hestehold. Mulighederne er mange!

Den private indkørsel fører op til gårdspladsen hvorfra en afskærmet læmur med gennemgang, byder indenfor til en hyggelig gårdhave med terrassemiljø. Gårdhaven fungerer som bindeled mellem hovedhuset og sidebygningerne.
Boligen er indrettet med: Entré, stort køkken alrum med trappe til 1.sal, opholdsstue med stort glasparti, værelse (spisestue), badeværelse, bryggers. 1. salen rummer hele 5 store værelser og badeværelse. Bemærk de store vinduer der giver et smukt lysindfald overalt i huset.

Standen er generel rigtig god, og materialevalget er af høj kvalitet.

Sidebygningerne er en historie for sig! Her er fine faciliteter til erhvervsmæssig brug med badeværelse, køkken, kontorlokaler og plads til opbevaring.
Derudover rummer bygningerne også fornuftige hestebokse. Og med et jordareal på 4,2 HA er der rig mulighed for at anvende ejendomme til hestehold. Hovedparten af arealet ligger "vild med vilje", med slået gangvej til egen sø.

Smuk anlagt have med terrasser, græsarealer, bede og gamle træer.

Beliggende tæt på indkøb, skole og med 5 minutters kørsel til Sydmotorvejen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.