Stølsgårdsvej 8, Enø, 4736 Karrebæksminde

Et pænt og harmonisk sommerhus på egen grund i et dejligt og roligt område.

Ejendommen er anlagt med en nem og overskuelig have, hvor en stor sydvendt terrasse giver rig mulighed for, at nyde det dejlige udendørs liv på de varme sommerdage. Til de sene aftener hvor duggen falder, kan man trække ind under den overdækkede del af terrassen.

For enden af terrassen er der et godt disponibelt rum.

Indretningen fremgår af plantegningen, men her bør særligt bemærkes den gode stue med massere af naturligt lysindfald. Med ejendommens nuværende størrelse er kvm. udnyttet rigtig godt. Der er mulighed for at bygge ud.

Det er en ejendom for den køber der ønsker, at nyde sin ferie i rolige omgivelser, men hvor man samtidig kun er en gåtur eller en hurtig cykeltur fra badestranden og restauranterne.

Ejendommen er beliggende på Enø i Karrebæksminde - ikke langt fra hverken fjord og naturskønt område ved klinten, eller fra den kendte, gode badestrand og det herlige pulserende ferieliv ved indsejlingen og kanalen. Der er via grundejerforeningen mulighed for, at leje en bådeplads ved fjorden.

I området er der både indkøbsmuligheder med helårsåbning, dejlige restauranter, sommermarkeder og mulighed for, at købe frisk fisk hos de lokale fiskehandlere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.