Dette er en sjælden udbudt ejendom. En sand lille perle, der skal opleves." />
Lungsbæk 21, Enø, 4736 Karrebæksminde

Her tilbydes et rigtigt sommer- og badehus, der med sin unikke beliggenhed, er noget af det tætteste man kan komme på Enøs fantastiske badestrand, uden at få nysgerrige blikke direkte ind i haven fra de mange badende gæster.

Sommerhuset er oprindeligt fra 1935 og beliggende på lejet grund. Huset er naturligvis blevet opgraderet igennem tiden, men uden de store tilbygninger eller renoveringsprojekter. Man må derfor forvente en vis vedligeholdelse fremadrettet og ved ønske om en større ændring af ejendommen, vil det naturligvis skulle ske efter de retningslinjer, som er beskrevet i lokalplanen for området.

Den oprindelige charme og stemning er herved bevaret, som i et sommerhus fra en svunden tid med sin helt egen ugenerte baghave, der her opleves som en rigtig lille oase. Her er man helt i fred og ro. At man samtidig er i læ fra den friske vind fra havet, er blot et ekstra plus.

Badeturen klares med få skridt fra huset og ønsker man, at indtage et måltid mad, købe en friskfanget fisk til frokosten eller hente frisk brød hos bageren ved kanalen, er det blot "henne om hjørnet". Ligeledes er der en bådebro ved fjorden, kun få hundrede meter fra ejendommen.

Dette er en sjælden udbudt ejendom. En sand lille perle, der skal opleves.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.