Fjordhusene 14, Enø, 4736 Karrebæksminde

Dette er en af de sjældne og efterspurgte Fjordhuse med en god beliggenhed og kig ud mod inderfjorden på Enø, Karrebæksminde.

Ejendommen er ideel til en køber som gerne vil have et sommerhus tæt på vandet og som ikke vil bruge tid på den udvendige vedligeholdelse, som varetages af ejerforeningen.

Det omgivende grundstykke passes og holdes ligeledes af ejerforeningen, bortset fra det tilhørende terrasseareal og det tilhørende indgangspartiet.

Her kan man som ejer bruge tiden på afslapning, en tur på stranden eller nyde det hyggelige miljø omkring kanalen med de mange fritidstilbud.

Det er et spændende sommerhus, som er opført i mursten og med en tagkonstruktion, der kunne minde om en villa i bungalowstil.

Boligens 96 m2 er yderst veldisponerede og består af 2 sammenlagte boliger, hvilket bevirker at ejendommen fremstår som en helhed og indbydende.

En god indretning med et stort køkken/alrum og et stueareal, der vender direkte ud mod inderfjorden og det grønne område. Derudover er der 3 gode værelser, en stor hems med et legeområde og 2 toiletter. Alt i lyse og gode materialer.

Ejendommen fremtræder pæn og velholdt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.