Enø Kystvej 61, Enø, 4736 Karrebæksminde

Med lystbådhavn og grønne arealer som naboer, er du med denne lokation sikret ro og mindfullness. Samtidig er der kun få minutters gang til det pulserende fiskermiljø med caféer og restauranter samt Sydsjællands bedste badestrand. Beliggenheden er med andre ord i top!

I top er også materialevalget da lejlighederne i 2019 blev indrettet og ombygget. Rationel vinduer og døre, vedligeholdelsesfrit komposit beklædning, massive Dinesen Douglas gulve, HTH Højglans køkken, Siemens hvidevarer og altan i galvaniseret smedejern og zink.

Lejlighedens indretning fremgår af plantegningen, men man bør bemærke det gode opholdsareal i stueplan med direkte udgang til en god og ugernet terrasse og de store værelser på 1. salen med den skønne altan og det helt fantastiske view ud over fjorden og ferielandet.

Boligen overtages fuldt møbleret inkl. eksklusive Hästens senge.

Det bør også noteres at den tilhørende ejerforening varetager alt udvendig vedligeholdelse inkl. vinduespolering og tilbyder gode parkeringsforhold samt fællesarealer.

Bemærk at;

- Lejligheden er udlejet i perioder for den resterende del af 2021 og at lejeindtægten vil tilfalde den til altid værende ejer af boligen. Dancenter har udarbejdet udlejningsplan med tilhørende budget (Forventet årlig lejeindtægt er kr. 87.000, hvoraf 41.800 er skattefrit) såfremt man er interesseret i fortsat at udleje / erhverve boligen med henblik på investering.

- Det er kun muligt at besigtige lejligheden om lørdagen i tidsrummet 12.00 - 12.30. Og kun efter forudgående tilmelding på boligens annonce på Estate.dk eller tlf. 55774736

- Det er muligt at erhverve boligen som hotellejlighed.

Kontakt os hvis du har spørgsmål til denne spændende bolig!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.