Ting Jellinge Vej 3, Hårslev, 4262 Sandved

Skønt beliggende landvilla med 1.878 m2 stor grund, dobbelt garage, flot istandsat bolig og helt ugenert beliggenhed med ca. 100 meter til nærmeste nabo og dejlig udsigt over marker.

Villaen indeholder: Lys entré, stort, åbent køkken fra 2016 og alrum/ tv-stue med udgang til stor vestvendt terrasse og trappe til 1. salen, bryggers med udgang til haven, lille fordelingsgang med skab, walk-in closet, soveværelse, badeværelse med bruseniche og badekar. 1. sal er indrettet med: Stue med stort vinduesparti med udgang til altan, hvorfra der er skøn udsigt over marker (her kan der evt. etableres et ekstra værelse), endvidere stort værelse med skabsvæg.

Boligen opvarmes med gulvvarme fra pillefyr, og fremstår i god og velholdt stand.

Desuden dobbelt garage og 2 gode udhuse.

Grunden er nemt anlagt med græsplæne og enkelte træer. Perfekt til mindre dyrehold eller til dejlig køkkenhave. Stor indkørsel med plads til flere biler.

Nærmeste skole er Lille Næstved skole i Sandved, som er kun 4 km væk, her findes også købmand. Ellers er der kun 7 km til Fuglebjerg, hvor der bl.a. er flere indkøbsmuligheder og idrætsaktiviteter.

Nem kørsel til fx Slagelse eller Næstved

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.