Nødholmsvej 55, Regerup, 4171 Glumsø

På landet og stadig tæt på hverdagens fornødenheder, det er en rammende beskrivelse for denne fine bolig.

Villaen er opført i 1910, løbende ombygget og fremstår idag med 184 veldisponeret boligkvadratmeter i rigtig fin stand. De fordeler sig på:

Entré med trappe til 1.sal, garderoberum med bagudgang, bryggers med vaskefaciliteter og nedgang til fyrrum hvor huset opvarmes ved effektivt pillefyr (Energimærke D). Stort badeværelse med smuk muret bruseniche og rigtig god skabsplads. Landligt køkken alrum med udgang til sydvendt have. Alrummet er sammenhængende med opholdsstuen der pt. er opdelt af gipsvæg (kan let fjernes).

1.salen indeholder 3 værelser af god størrelse og velovervejet indretning hvor der kan stå senge i de indrettede alkover. Derudover åbent repos/kontor miljø.

Grunden er anlagt med praktisk indkørsel/gårdplads, muret garage i rigtige fin stand, smuk og samtidig overkommelig have med terrasser, grønne arealer, gamle træer og plads til køkkenhave.

Velbeliggende med få km. til rekreative områder ved Tystrup Bavelser søerne, ca. 3 km. til Glumsø med indkøbsmuligheder, børnehave, folkeskole til 9. klasse, lægehus, biograf mm. og ikke mindst togstation med timedrift til København.

Huset emmer af varme og velvære, det er godt indrettet og tilstandsrapporten er nærmest fejlfri. Skal det være din kommende bolig? Så kontakt os.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.