Stenskovvej 16, Fensmark, 4684 Holmegaard

Villa i 1½ plan med massere af plads både inde og ude - fx til den store familie eller liberalt erhverv eller Bed and Breakfast !

Går du og leder efter en villa med plads til hele familien, eller hvor du kan udleve drømmen om at have virksomhed i hjemmet? Så har vi boligen for dig! Måske Bed & Breakfast!

Vi kan nu byde velkommen på Stenskovvej 16 i Fensmark! En centralt placeret ejendom med sjæl og rigtig god plads med i alt 238 boligkvadratmeter, 1.872 kvm stor grund og 56 kvm erhverv, der har før været drevet forskellige forretninger (bl.a. købmand og solcenter) på ejendommen.

Ejendommen ligger i gåafstand til hverdagens fornødenheder med både skole, dagsinstitution, Superbrugsen med apoteket og busstoppested tæt på. Vil du ud og nyde naturen er der ikke langt ud til Fensmark Skov/ Holmegaards mose eller Stenskoven.

Ejendommen fordeler sig over: Entré. Stue med brændeovn og plads til både sofa- og spiseafdeling. Spisekøkken med udgang til havestue, hvorfra du kan komme videre ud i haven. Stort værelse med adgang til eget badeværelse med bruseniche. Fordelingsgang med trappe til 1. salen og skydedør til separat afdeling og badeværelse.
I en afdeling for sig selv, hvor den gamle købmand har ligget, er indrettet med: Køkken i åben forbindelse med opholdsstue, soveværelse (reg. som erhverv) . baggang med nedgang til kælderplan samt udgang til indkørsel, kælderen rummer 2 store disponible rum, hvoraf det ene benyttes til værksted. 1. salen er indrettet med stor stue med udgang til altan, badeværelse med kar, 2 store soveværelser - det ene med skabsvæg - og et værelse. Kom og se mulighederne!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.