Sorøvej 27, 4171 Glumsø

Nu kan vi byde velkommen på denne super flotte og velholdte villa på Sorøvej 27 i Glumsø!

Ejendommen har en super central beliggenhed i Glumsø by kun et stenkast fra indkøb, de mange idrætsfaciliteter og Glumsø Skole. Desuden er der kort til specialforretninger, brugsen og stationen med direkte forbindelse til København.

Boligens kælderniveau, der fremtræder højloftet og brugbar, indeholder: Bryggers med installation til vaskemaskine og tørretumbler, håndvask samt opgang til haven - Viktualierum - Fyrrum - Disponibelt rum.
Stueetagen, som fremtræder lys og åben, indeholder: Køkken med gulvvarme og udgange til terrasse og haven. Herfra er der åben forbindelse til stue og alrum. Desuden er der et lækkert badeværelse med gulvvarme, badekar og rummelig bruseniche.
1. salen indeholder: Lille repos med skab og 2 store gavlværelser med blotlagte bjælker og lofter til kip. Fra det ene værelse er der adgang til skunken, hvorfra man kan benytte loftsrummet over køkkenet til fx opbevaring.

Huset er opført i røde mursten, og fremtræder med flotte plankegulve og termoruder.

Haven er nemt anlagt med græsplæne og enkelte store træer. Ude foran er småstensbelagt indkørsel med carport og ekstra parkeringsplads. Sammenbygget med carporten findes godt udhus. Desuden er der yderligere 2 gode udhuse, det ene med port, velegnet til fx værksted/hobbyrum.

Der er anlagt flere rigtig gode hyggekroge. Herunder en stor, lækker træterrasse, som er hævet i niveau der passer til stueetagen. Med en sydvestvendt retning kan solen fanges der langt det meste af dagen. Derudover en dejlig flisebelagt terrasse, der også indbyder til ro og hygge.

Lyder det som huset i går og leder efter? Så ring eller skriv og book en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.