Skullerupvej 15, 4171 Glumsø

Landvilla på stor grund med skoven som nabo

Velkommen på Skullerupvej 15!
En fantastisk beliggende, stor landvilla med Østerskoven bogstaveligt talt lige i baghaven og med kun 1 km. ind til byskiltet i Glumsø. Landvillaen rummer masser af plads, og er helt ideel for dig der gerne vil ud i roen, men uden at være for langt fra hverdagens fornødenheder. Dig med den store familie. Eller for dig der gerne mangler et sted til liberalt erhverv. Glumsø by byder bl.a. på en masse skøn natur, flere indkøbsmuligheder, specialforretninger, skole (0-9 kl.) og station med halvtimes drift til København eller Næstved.

Boligen, der fremstår indbydende og med mange kvadratmeter fordelt på store lyse rum, indeholder: Møblérbar entré med klinker, lille gang med trappe til 1. salen, værelse, stort, lyst badeværelse og bruseniche, stort køkken alrum med flere udgange til skøn træterrasse og en dejlig hygge-/læsekrog, stue med pilleovn og stort vinduesparti med udgang til haven og den flisebelagte terrasse, praktisk bryggers med god bordplads, håndvask, installation til vaskemaskine og tørretumbler og masser af plads til opbevaring, 2 store værelser, lille gang med udgang til haven, gammelt toilet og værkstedsrum, hvorfra du også har udgang direkte til haven. 1. salen er indrettet med repos, 2 store værelser, det ene med hems, og et mindre værelse.

Ejendommen er opført i 1920, og fremstår i pæn, vedligeholdt stand med respekt for det oprindelige byggeri, men fremstår ikke nyrenoveret og der må forventes, at skulle laves noget på en ejendom der er 103 år gammel. Sælgerne har i 2021 etableret et helt nyt minirenseanlæg, samt skiftet langt de fleste vinduer. Der er indlagt fibernet, og i køkken og på badeværelset er der gulvvarme.

Den 1.640 kvm store grund er nemt anlagt med primært græs flere hyggekroge på en dejlig stor træterrasse samt den flisebelagte terrasse. Den lukkede have er omkranset af hæk, og gennem havelågen bagerst i haven kan du gå direkte ud i Østerskoven. I indkørslen er der gode parkeingsforhold med plads til flere biler.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.