Søndergade 85, Agerup, 4700 Næstved

Skønt lille Panbo bjælkehus

Velkommen til Agerup! En skøn lille landsby ca. 12 km vest for Næstved og 7 km øst for Fuglebjerg, her ligger det skønneste, lille Panbo bjælkehus på Søndergade 85. Helt ugenert trukket tilbage fra vejen, og med udsigt ud over mark og ned til skøn remis med træer.

Ejendommen, der er lys, imødekommende og landligt beliggende, indeholder: God størrelse bryggers med plads til at hænge overtøjet og sætte skoene, desuden også med fyre samt installation til vaskemaskine og tørretumbler. Herfra er der nedgang til et stort disponibelt rum, der kan benyttes til mange ting, fx opbevaring eller hobbyrum. Der er dobbelt glasdør ud til indkørslen, som giver et godt lysindfald. Fra bryggerset går du direkte ind i køkken alrum, der er lige så stort som huset er bredt. Dette betyder, at du har vinduer på begge sider, så når du står og laver mad, kan nyde udsigten ud over markerne. Det betyder også, at rummet her derfor fremstår lyst og åbent. Desuden har du glasdør til den store vestvendte, flisebelagte terrasse. 2 rigtig gode værelser, der i dag benyttes til hhv. kontor og soveværelse. Badeværelse med brus. Stor stue med godt lysindfald og plads til både en spiseafdeling og sofaafdeling.

Grunden er skønt anlagt, dog nem at holde. bred småstensbelagt indkørsel med plads til flere biler og en garage. Haven er nem og primært udlagt med græs, enkelte bede og træer, og er omkranset af hæk på 3 sider, og lav beplantning på den 4. side, ud mod markerne.

Agerup er en lille landsby, hvorfra der er sti ind til skolen i nabobyen, Hyllinge, eller til idrætshallen, hvor der findes meget forskelligt lokalidræt. Nærmeste indkøbsmulighed er i Fuglebjerg eller Næstved. Derudover har du kun 15 minutters kørsel til Græshoppe-broen til Enø og den lækre strand herved.

En super ejendom for dig der gerne vil ud til roen på landet!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.