Spurvevej 51, 4171 Glumsø

Fredeligt beliggende 1-plansvilla

Velkommen på Spurvevej 51!

En super skøn ejendom beliggende i fredeligt og familievenligt kvarter med stisystem til indkøb, skole (0-9kl.) eller en af de mange fritidsaktiviteter der tilbydes i byen. Ejendommen fremstår i velholdt stand, og har et super flot energimærke: A2010! Boligen opvarmes med jordvarme, og el-forbruget suppleres af solceller.

Boligen, der har en god planløsning med separat forældre- og børneafdelinger, indeholder: Stort praktisk entré/kombineret bryggers med håndvask, bordplade, installation til vaskemaskine og tørretumbler, fyr og flere skabe. Stort åbent køkken alrum, med plads til spisebord og en sofa-hygge-sektion, eller et stort langbord. Fra køkkenet er der udgang til terrassen og haven. Separat afdeling med gang 2 gode værelser, det ene med skab og et badeværelse med bruseniche. Stor vinkelstue. Endnu en separat afdeling med gang, stort badeværelse med bruseniche og stort soveværelse med skabe.

Der er også en god garage med plads til værktøj, og ude foran er der god plads i indkørslen.

Den sydvendte baghave er hyggeligt anlagt med bede, buske, træer og højbede og flere dejlige hyggekroge. Haven er helt ugenert beliggende ud til grønt areal og stisystem.

Book din fremvisning i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.